WerkCentraal breidt service uit

ERMELO - Vanaf donderdag 5 december levert Werk Centraal op Landgoed Veldwijk ook Kerstbomen. De bomen kunnen worden afgehaald, maar nieuw dit jaar is dat ze weer opgehaald kunnen worden. Ook zijn de bomen te bestellen via de ErmeloApp.

Er zijn twee soorten bomen, in drie hoogten te verkrijgen. Het gaat om de Picea Omorica, 125-150 cm en 150—175 cm. en de Nordmann in een pothoogte van 120-140 cm. De Kerstbomen kunnen worden bezorgd op 6, 7, 13, 14, 20 en 21 december tussen 09.00 en 12.00 uur. Maar, en dat is uniek in Ermelo, ze kunnen ook weer worden opgehaald. ,,We zijn blij dat we op deze manier en plekje krijgen in de ErmeloApp,’’ vertelt Jaap Vlijm, teamleider WerkCentraal. ,,We hebben dit samen met Ermelo van NU besproken en we zijn blij met deze samenwerking. Het is immers uniek dat de Kerstbomen worden bezorgd en na de feestdagen weer worden afgehaald?’’ Tijdens het afleveren van de Kerstboom wordt er direct een afspraak gemaakt over het ophalen. De ophaaldag is woensdag 8 januari en als de boom klaar staat hoeft men er niet eens voor thuis te blijven.’’ Werk Centraal zorgt vervolgens voor een milieuvriendelijke afvoer van de gebruikte bomen. En voor de klant is dit een enorm gemak, geen naalden meer in je auto. ,,Als dat geen service is,’’ lacht Vlijm. Uiteraard heeft WerkCentraal nog meer maten en soorten bomen, deze kunnen ook worden uitgezocht op het terrein van WerkCentraal.

Kerstmarkt

Tijdens de feestdagen is WerkCentraal, naast de reguliere openingstijden ook op en op 6, 7, 14, 20 en 21 december van 8.30 uur t/m 16.00 uur. Op vrijdag 13 december zelfs tot 21.00 uur! De jaarlijkse Kerstmarkt van WerkCentraal is van donderdag 12 december tot/met zaterdag 14 december.

ErmeloApp

Voor wie de ErmeloApp nog niet heeft, kan deze downloaden in de PlayStore (voor Android) of AppStore voor (iPhone). De App heet Ermelo van Nu. Op de App staat naast uitgebreid Ermelo’s nieuws ook een zo compleet mogelijk evenementenoverzicht, een bedrijvengids en de bestelApp. Via deze bestelfunctie kan men bloemen, wijn, beautyproducten van Janzen, Chocolade en nu dus ook Kerstbomen bestellen.