Flink geldbedrag te winnen voor goed idee

ERMELO – De gemeente Ermelo is een zoektocht gestart naar een bevlogen jongere tussen de 12 en 21 jaar die een subliem, duurzaam idee heeft. Het winnende idee moet een bijdrage leveren aan een duurzamer Ermelo. Duurzaamheid is een belangrijk thema in de gemeente. De winnaar maakt kans op een prijs van maximaal 2.500,- euro.

De gemeente werkt stap voor stap aan een duurzamer en energieneutraal Ermelo in 2030. En dat lukt alleen als iedereen meedoet, van jong tot oud. Daarom daagt de gemeente jongeren uit om het meest sublieme idee te bedenken dat een bijdrage levert aan een duurzamer Ermelo. Deelnemers moeten wonen, werken of leren in de gemeente Ermelo.

Stimulans

De inzendingen gaan over ideeën die nog uitgevoerd moeten worden of net gestart zijn en extra stimulans nodig hebben. De prijs is een geldbedrag van maximaal 2.500,- euro en is bestemd om het winnende idee uit te voeren of verder te versterken. Alle informatie over deze prijs, de spelregels en de criteria staan op www.ermeloduurzamer.nl. De deadline voor inzendingen is zaterdag 18 januari. Een vakkundige jury beoordeelt alle inzendingen en kiest een winnaar. Wie de prijs wint, wordt begin februari bekend gemaakt.