WerkCentraal

Klant- en milieuvriendelijke uitbreiding van benzinestation

ERMELO - Vanaf vandaag is de Wasplaat bij benzinestation Maas Hop in gebruik. Afgelopen dagen is er vooral veel proef gewassen en morgen is ook de wasbox in werking. Voor Henrie en Rieke Hop is er na veel bloed zweet en tranen een wens in vervulling gegaan.

Het benzinestation aan de Zeeweg is met deze uitbreiding klaar voor de toekomst. De locatie is uitstekend bereikbaar voor mensen vanaf de snelweg, maar ook vanuit Drielanden. Hop realiseerde daarom een hypermoderne autowasstraat: De Wasplaat. Naast het benzinestation is er een wasbox ingericht met een rollover machine.

Bedrijfsauto's

Speciaal voor bedrijfsauto’s koos Hop voor een wasstraat die ook busjes met een maximale hoogte van 2.85 meter kan reinigen. Ondernemer Peter van Leest van PVL Techniek wilde met zijn bus graag de eerste klant zijn. Zijn bedrijfsauto kan bij veel wasstraten niet terecht, maar bij De Wasplaat werd hij vakkundig geholpen. ,,Dit is heel fijn en ik ben ontzettend tevreden over het eindresultaat,” vertelt Van Leest na afloop.

Opening 

Henry en Rieke Hop pakken met De Wasplaat zeer klant- en milieuvriendelijk uit. ,,We willen gewoon vakwerk leveren en net dat stapje harder lopen voor onze klanten,” vertelt Rieke Hop. Zo kwam er van een aantal klanten al het verzoek om ook de binnenkant van de auto te kunnen reinigen. ,,Daar spelen we graag op in.” Van maandag tot en met zaterdag zal de wasstraat in gebruik zijn. Hierbij werkt men met een waspas. ,,Natuurlijk willen we iedereen kennis laten maken met onze nieuwe aanwinst en daarom hebben we hele leuke openingsaanbiedingen,” aldus de ondernemers. Hop heeft over alles nagedacht. Zo is er een ruimte waar mensen even kunnen wachten. Daarnaast is er de technische ruimte. ,,We werken me hoogwaardige wasproducten van dr. Stöcker,” aldus Hop, enthousiast over de nieuwe Wasplaat. Een echte opening zit er vanwege de coronamaatregelen niet in, maar Henrie en Rieke Hop maken er wel iets feestelijks van. Daarom hebben ze vers gebakken broodjes van de bakplaat voor slechts 1,00 euro per stuk. www.wasplaat.nl