Kerstbomen bestellen via ErmeloApp

ERMELO – Na de succesvolle start van de bezorg- en ophaalservice voor de kerstbomen van Werk Centraal, worden er ook dit jaar weer kerstbomen verkocht. En uiteraard weer thuisbezorgd. De mensen van GGz Centraal bieden diverse soorten en maten bomen aan. Bestellen kan via de ErmeloApp, maar zelf ophalen kan uiteraard ook.

Alles is dit jaar anders door de Corona, en dat is het in de maand december ook. Verschillende activiteiten zijn afgelast of uitgesteld, maar het kopen van kerstbomen blijft! De verkoop start vanaf vrijdag 5 december en eindigt op maandag 21 december. De mensen van Werk Centraal kunnen de bomen bezorgen op 4, 5, 11, 12, 18 en 19 december. Na de feestdagen worden de bomen weer opgehaald op vrijdag 8 januari 2021 van 13.30 -16.00 uur. Tijdens het afleveren van de kerstboom wordt er direct een afspraak gemaakt over het ophalen. Als de boom klaar staat op de ophaaldag hoeft men er niet eens voor thuis te blijven.

Milieuvriendelijk

,,We hebben dit vorig jaar voor het eerst met Ermelo van NU ingezet en zijn blij met deze samenwerking. Het is immers uniek dat de kerstbomen worden bezorgd en na de feestdagen weer worden afgehaald,’’ vertelt Jaap Vlijm, teamleider WerkCentraal. ,,Wij zorgen uiteraard voor een milieuvriendelijke afvoer van de gebruikte bomen. En voor de klant is dit een enorm gemak, geen naalden meer in je auto. Als dat geen service is,’’ lacht Vlijm. Uiteraard heeft WerkCentraal nog meer maten en soorten bomen dan in de App, deze kunnen ook worden uitgezocht op het terrein van WerkCentraal op Landgoed Veldwijk.

ErmeloApp

Voor wie de ErmeloApp nog niet heeft, kan deze downloaden in de PlayStore (voor Android) of AppStore voor (iPhone). De App heet Ermelo van Nu. Op de App staat naast uitgebreid Ermelo’s nieuws ook een zo compleet mogelijk evenementenoverzicht, een bedrijvengids en de bestelApp. Via deze bestelfunctie kan men bloemen, wijn, beautyproducten van Janzen, Chocolade en dus ook weer kerstbomen bestellen.