Wie verdient een verwendag?

ERMELO – Het zijn de donkere dagen voor kerst, letterlijk. Corona houdt ons in de greep en het ziet er naar uit dat dit de komende periode ook nog wel even zo zal blijven. Om juist nu de saamhorigheid en liefde wat extra onder de aandacht te brengen hebben McDonald’s Ermelo, Harderwijk en Nijkerk iets leuks (en lekkers!) bedacht.

Wie in december bij McDonald’s Ermelo, Harderwijk en/óf Nijkerk een bestelling plaatst, krijgt de kans om iemand uit zijn/ haar omgeving een heerlijke verwendag te bezorgen. Iemand die het momenteel bijvoorbeeld zwaar(der) heeft of iemand die het écht verdient om eens flink in de watten gelegd te worden.

Dubbel verwennen

McDonalds wil mensen graag in het zonnetje zetten en klanten bepalen wie dit verdienen. Lekker badderen in een warm bad en ontspannen in de sauna, een Rituals XL-giftset én o.a. een cadeaubon voor een hotelovernachting t.w.v. €100,-. Ken jij iemand die dit wel kan gebruiken? Verwen jezelf dan nu bij een van de drie bovengenoemde McDonald’s restaurants en doe mee!

Inhoud Pakket:
Wellness “Special” dag bij de Zwaluwhoeve (2 pers.);
Twee speciale McDonald’s badhanddoeken;
Rituals Rebalancing Ceremony Giftset XL;
Booking.com cadeaukaart t.w.v. €100,-

Hoe werkt het?

Bij iedere bestelling krijgen klanten een flyer mee met daarop een QR-code welke men vervolgens met een mobiel kan scannen. Wanneer je via de QR-code naar de juiste pagina bent doorverwezen kan je een formulier invullen. Druk vervolgens op de verzend button en je krijgt direct een bevestiging van deelname in je eigen mailbox.

Actieperiode

In de eerste week van januari kiest de organisatie de winnaar welke persoonlijk benaderd gaat worden. De actieperiode loopt t/m donderdag 31 december 2020 en is alléén geldig bij McDonald’s restaurants Ermelo, Harderwijk en Nijkerk. 

De contactloze McDrive’s in Ermelo, Harderwijk en Nijkerk zijn de komende periode dagelijks geopend vanaf 09:00 uur. Wist je trouwens dat ook binnen in het restaurant een zogeheten ‘Take-Out’ bestelling kunt plaatsen? Na het reinigen van je handen, bestel je eenvoudig bij een #coronaproof kiosk. Nadat je bestelling is bereid, neem je ‘m mee om er elders van te genieten.