Gezondheidscentrum en appartementen in authentieke sfeer

ERMELO – Op de plek van het oude Salemterrein aan de Julianalaan, waar jarenlang het Astmacentrum was gehuisvest, wordt binnenkort een prachtig complex gerealiseerd. Op de begane grond komt een gezondheidscentrum en op de eerste en tweede verdieping worden zes appartementen gebouwd.

Op de begane grond komen een huisartsenpraktijk, fysiotherapiepraktijk, een apotheek en mogelijk nog een aantal andere disciplines. Ermelo van Nu schreef er in mei al over. In project Venenum komen op de eerste en tweede etage zes luxe en royale appartementen met elk een eigen karakter en unieke indeling. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 131 tot maar liefst 206 m2. De indeling is naar wens aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Het kleinschalige complex wordt gebouwd in een sfeervolle architectuur die zich kenmerkt door warmrode bakstenen, schuine daken en witte kozijnen. Daarmee sluit het ontwerp naadloos aan op de uitstraling van het bestaande gebouw van voormalig Astmacentrum Salem.

Lokaal

Het project zal worden gerealiseerd door lokale en regionale bedrijven. Het ontwerp is van Veluwse Architekten, maar ook Firma Kamphorst, Oosterhoff Poolen Installatietechniek, Paulus Elektro en Pieper Bouwmaterialen werken aan dit prestigieuze project mee. Verder werken mee: NIAG Ontwerp technische installatie, v/d Akker Bouwkosten consultancy en Wouda Installatietechniek. Tijdhof Hobema is hoofdaannemer en Makelaar Bart Jansen Makelaardij zal de verkoop van de appartementen voor zijn rekening nemen. Voor meer info: www.venenumermelo.nl/