Shirma's Soulkitchen bij Van der Velden Keukens

ERMELO - Aanstaande vrijdag 7 mei signeert Shirma Rouse haar kleurrijke kookboek bij Van der Velden Keukens aan de Putterweg 23 in Ermelo. Wie het boek Shirma’s Soulkitchen uit handen van ‘the Queen herself’ wil ontvangen, kan tussen 18.00 en 20.00 uur terecht bij de Ermelose keukenzaak.

De agenda van de Rotterdamse zangeres Shirma Rouse raakt vol nu er weer wat mag. Net nu ze ook haar kookboek klaar heeft. Zoals velen weten viel de zangeres op eigen kracht in 1,5 jaar tijd ruim 50 kilo af. Toch is het kookboek geen dieetboek. Rouse: ,,Dit is feel good food, dit is happy food. Ik eet niet alles dagelijks wat er in dit kookboek staat, maar soms trakteer ik mezelf op gevulde eieren, kokosgarnalen of een banana coconut cake.” De zangeres kookt graag voor anderen. Shirma’s Soul Kitchen is een must-have voor alle foodies, voor liefhebbers van soulfood, voor iedereen die van eten houdt.

Match

En goed eten bereid je in een goeie keuken. De match met Van der Velden Keukens dateert al van veel eerder. Rouse trad meermalen op bij dit Ermelose bedrijf. Haar kookboek, een ultiem moederdagcadeau, past dan ook bij de Ermelose ondernemer Matthias van der Velden. ,,En bij aanschaf van het boek ontvangt men ook een waardecheque van 59,-. Deze is bij ons in de zaak te besteden.” Van der Velden organiseert de signeersessie met inachtneming van de coronaregels.