Ermelose ondernemers bedanken klanten voor hun steun in coronatijd

ERMELO – Vijf jaar geleden namen Richard en Hammie van Heukelum de modezaak Moda Donna eSi over. Twee jaar geleden kwam er de schoenenzaak Leene bij en werd het MD Fashion & Shoes.

De Ermelose ondernemers willen graag stilstaan bij dit eerste lustrum. ,,Reden voor een feestje,” zeggen Hammie en Richard van Heukelum trots. Waar Richard het initiatief tot de winkel begon, heeft Hammie het inmiddels volledig van hem overgenomen. Samen met haar collega's werkt ze met veel plezier om de klanten naar de zin te maken en ze te laten stralen.

Totaalconcept

Met de uitbreiding, twee jaar geleden, werd niet alleen het aantal vierkantemeters uitgebreid. De schoenen en ascessoires maken dat klanten kunnen komen voor een totaalplaatje. ,,Mensen weten ons inmiddels goed te vinden, zelfs in coronatijd,” vertelt Hammie, die heel blij is dat de winkel weer 'gewoon' open is. ,,Deze periode is voor veel ondernemers een moeilijke tijd, maar laten we vooral vooruit kijken.” Met het mooie weer zijn veel mensen toe aan nieuwe kleding, iets nieuws. De zaak hangt dan ook vol met de nieuwste collectie, vrolijke tinten en prachtige stoffen. ,,We kennen steeds beter de wensen van onze klanten. Die staan in onze zaak voorop!” De steun die het team van MD Fashion & Shoes de afgelopen maanden kreeg van haar klanten was enorm. Hammie van Heukelum: ,,Nu is het tijd om hen te bedanken. Er staat zaterdag wat lekkers voor hen klaar en we hebben leuke acties. Op naar de volgende vijf jaar!”