Van den Brink: 'Het is een uitdaging'

ERMELO - Van den Brink Onroerend Goed heeft bungalowpark De Doppenberg aan de Buitenbrinkweg in Ermelo aangekocht. De nieuwe eigenaar is momenteel druk met het oplossen van de geschillen die er op het park spelen. ,,Het is een uitdaging,” zegt vastgoedeigenaar Bert van den Brink.

Afgelopen jaren raakte het park in verval en voelden de eigenaren van de vakantiewoningen zich opgejaagd door de toenmalige eigenaar. ,,We moeten nu overeenstemming bereiken met deze mensen,” legt Van den Brink uit. Het park is negen hectare groot en het biedt voor de Ermelose ondernemer kansen. ,,We zitten nog in de oriëntatiefase, we moeten nu eerst problemen oplossen en dan inventariseren. Ook gaan we in gesprek met de gemeente.”

Short stay

Op het bungalowpark moet het nodige worden geïnvesteerd aan onderhoud. De vorige eigenaar heeft de afgelopen jaren een aantal bungalows gesloopt maar er lopen ook een aantal rechtszaken met eigenaren van vakantiebungalows die het niet eens waren met erfpachtcontracten. Van den Brink Onroerend Goed wil graag met deze mensen in overeenstemming komen. Daarnaast is het momenteel al mogelijk om een vakantiewoning te huren voor een periode van minimaal één tot maximaal zes maanden. Dit Ermelose bedrijf heeft op meerdere locaties in het land mogelijkheden voor ‘short stay’. De woningen zijn volledig ingericht en voorzien van gas, water en elektra. Klik hier voor meer informatie.