CEO Don Meij opent nieuwe zaak

ERMELO – Vanmiddag is de Domino’s vestiging in Ermelo geopend. Dit ging gepaard met hoog bezoek uit Australië. Group CEO Don Meij van Domino’s Pizza Enterprises bracht namelijk hoogstpersoonlijk een bezoek aan deze zaak omdat het de 3000e vestiging was.

Franchisenemer Ben de Wit (28) is ontzettend trots op zijn nieuwe zaak. Deze ervaren ondernemer is overigens ook de eigenaar van de vestigingen in Barneveld, Harderwijk en Putten. ,,Het is een prachtige plek, middenin het centrum van Ermelo,” zegt De Wit op de rode loper. ,,Samen met mijn vrouw hebben we al langer gekeken naar een mooie locatie in Ermelo.”

Bezorgen

De Wit begon zelf twaalf jaar geleden als medewerker bij Domino’s. In 2016 opende hij zijn eerste filiaal in Barneveld, twee jaar later volgde Putten. ,,Met de locatie in Ermelo overbruggen we dit gebied. We kunnen op deze manier sneller bezorgen en de verschillende filialen versterken.” De pizzaketen moet het vooral hebben van het bezorgen. ,,70% wordt bezorgd, dat is tijdens de coronaperiode sterk toegenomen.” Domino’s in Ermelo is dan ook vooral een afhaalfiliaal. De vestiging telt acht zitplaatsen en men bezorgt uitsluitend op elektrische fietsen.

Bubbels

In de gloednieuwe zaak demonstreerde De Wit het enorm efficiënte proces aan Meij. De CEO had een enorme fles bubbels meegebracht om het feestelijke moment te vieren. In Europa zijn er ook Domino’s zaken in België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. Ieder land viert momenteel in eigen stad naar de keuze de opening van de 3000ste vestiging.