'Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling'

ERMELO/ HARDERWIJK - Randmeer makelaars, sinds 2006 gevestigd in de binnenstad van Harderwijk, neemt het makelaarskantoor Van Diest en Van Diest uit Ermelo over. Maurits Buis (38) en Danny Klaassen (51) zien hiermee een lang gekoesterde wens om te starten in Ermelo in vervulling gaan en zijn verheugd met de overname. ,,Wij hebben altijd de ambitie gehad om te groeien in de regio en de overname van Van Diest & Van Diest sluit daar uitstekend bij aan,” aldus Maurits Buis van Randmeer makelaars.

Hiermee komt een einde aan een gevestigde makelaarsnaam in Ermelo. De ouders van Henk van Diest, Harry en Willy van Diest zijn het bedrijf gestart in 1970 en het bedrijf is al ruim 50 jaar een gevestigde naam in de regio. Het ondernemerspaar Henk en Marjolein van Diest vonden de tijd echter rijp om een andere wending aan hun leven te geven en hebben in Randmeer een goede partij gevonden om het kantoor aan over te dragen. ,,Na afronding van onze studie in de USA, waar we bijna vier jaar betrokken waren bij een kerk en leiderschapsschool, willen we meer gaan doen in geestelijk werk. We merkten dat dit niet goed te combineren is met een druk makelaarskantoor, daarom zochten wij een goede partij om ons kantoor over te nemen,” zegt Marjolein van Diest.

Vertrouwen

Henk van Diest vult aan: ,,Je wilt natuurlijk niet je kantoor aan de eerste de beste overdragen. Randmeer is een deskundig en succesvol makelaarskantoor in Harderwijk en ook al regelmatig actief in Ermelo. Daarom dragen wij het bedrijf met veel vertrouwen over aan Randmeer makelaars.” Vooralsnog zullen Henk en Marjolein van Diest de zaak in Ermelo voortzetten en zal er voor de bestaande klantenkring weinig veranderen. Er zal volop worden samengewerkt met het team van Randmeer makelaars uit Harderwijk en de komende maanden zullen Danny Klaassen en Maurits Buis het kantoor veranderen in Randmeer makelaars Ermelo. ,,Samen met ons vaste team hebben wij het bedrijf de afgelopen jaren zien groeien tot marktleider in de bestaande woningmarkt in Harderwijk en nu gaan we dus vol enthousiasme aan de slag in het mooie Ermelo,” besluit Danny Klaassen.