Dames in de spotlight bij jubilerende kringloopwinkel

ERMELO – Donderdag 21 april organiseert De Zaak van Ermelo een Ladies Night. ,,Eindelijk,” zegt ondernemer Ron van Bruggen. Door corona liet het evenement lang op zich wachten. ,,Maar nu gaan we er vol voor!” aldus de enthousiaste ondernemer. Het is één van de jubileumactiviteiten van de Ermelose kringloopwinkel.

Een dertigtal collega-ondernemers hebben zich gemeld. Gezamenlijk zullen zij donderdagavond voor een spectaculaire ‘beurs’ zorgen, alles voor dames. ,,Het belooft een sfeervol en uniek evenement te worden met een gevarieerd aanbod aan stands,” aldus Van Bruggen. Op deze thema-avond staan de dames in de spotlights. ,,Dat varieert van kleding, make-up, trends, maar ook interieur artikelen.” Daarnaast wordt er een loterij gehouden.

Bubbeltje

Geheel in stijl is er bij de ingang een ‘bubbeltje’ en voor de eerste 250 bezoekers is er een leuke goodiebag. Het is een sterk concept waarmee men bij De Zaak van Ermelo al enige ervaring heeft. ,,We hadden een aantal jaren geleden een bomvolle hal,” vertelt Frieda Feenstra. ,,Dat was nog in de oude Albert Heijn. We hopen natuurlijk dat het donderdag ook weer druk en gezellig wordt!” Het is voor de ondernemers een opluchting dat ze dergelijke activiteiten weer kunnen organiseren. ,,Mensen zijn er ook weer aan toe!” Volgens Ron en Frieda snijdt het mes aan twee kanten. ,,Er staan donderdag ondernemers die zo meer bekendheid krijgen. Sommigen hebben een webwinkel en ontmoeten nu hun potentiële klanten hier op zo’n Ladies Night. Het is een laagdrempelige manier om naamsbekendheid te genereren.” Donderdagavond begint de Ladies Night om 19.00 uur De entree is gratis. De Zaak van Ermelo, Herderlaan 12, Ermelo. www.dezaakvanermelo.nl