Showroom op Kerkdennen zaterdags open

ERMELO - ,,Het kwam weer op ons pad, hè. Zo gaat het altijd bij ons,’’ lacht Joanna de Vries. ,,Maar, eerlijk gezegd was het Melvin die met het idee kwam om deze tafelbladen te maken en te verkopen.’’ We hebben het over het bedrijf Jack’s Nine van Jaap, Melvin en zijn zus Joanne de Vries. De showroom aan de Kerkdennen 46 werd woensdagavond, in aanwezigheid van heel veel familie, vrienden en collega’s geopend.

,,We maken bij Jaap de Vries Producties en 123Picknicktafels.nl vooral buitenmeubilair, maar dit is specifiek voor binnen. Ze krijgen dan ook een andere behandeling dan de buitentafels.’’ De onderstellen, in metaal of hout, worden door een bedrijf geleverd, evenals het hout voor de tafelbladen. Maar, daarnaast levert Jack’s Nine ook houten aanrechtbladen. ,,Het ruwe hout dat binnenkomt schuren en behandelen we wel zelf, zoals de klant het wil en monteren het op de onderstellen,’’ vult Joanna de Vries aan. ,,We leveren tafels van eikenhout, nieuw of oud hout en Suar hout. Dat is hout vervaardigd uit Zuid Amerikaanse Raintrees. We leveren onze eigen tafels, maar kunnen ook met de klant zelf kijken en advies geven om gezamenlijk een tafel samenstellen. Voor ons geldt: iedere tafel is uniek. Ook in afwerking want er is keuze uit wel veertig kleuren.’’ Omdat iedere boom of plank anders is, zijn ook de tafels van Jack’s Nine allemaal unica’s. Vooral omdat er heel veel mogelijkheden zijn qua lengtes, breedtes en diktes van het hout. En niet alleen eetkamertafels, maar ook bijzettafels, vergadertafels en salontafels in ronde, ovale, vierkante of rechthoekig model.

Kinderen

De showroom is vooralsnog alleen op zaterdag open (tussen 9:00-16:00 uur), en eventueel ook op aanvraag door de week. Men kan op de website: www.jacksnine.nl, hiervoor een verzoek doen. Joanne de Vries: ,,Daarin zijn we natuurlijk wel flexibel.’’ Dan natuurlijk nog de hamvraag: Waarom het de zaak: Jacks’Nine? De eigenaresse lacht: ,,Ja, dat is de vraag natuurlijk. Melvins zoon heet Jack en mijn dochter Nine. En we zeiden altijd, als we een naam zoeken, moeten de namen van onze kinderen er in. Wel stoer, hè? Die naam vinden wij ook heel erg passen: een stoere naam bij een stoer product.’’ Voor meer informatie: www.jacksnine.nl