Ladies Night trekt veel dames naar de jubilerende kringloopwinkel

ERMELO - Het was 'full house' tijdens de Ladies Night afgelopen donderdagavond. ,,We hebben 376 bezoekers ontvangen," vertelt ondernemer Ron van Bruggen van De Zaak van Ermelo. ,,Het heeft onze verwachtingen overtroffen." Natuurlijk hoopten de organisatoren dat er veel mensen op af zouden komen, maar men hield ook nog rekening met enige terughoudendheid. ,,Mensen zijn er gelukkig weer helemaal aan toe!" aldus de enthousiaste ondernemer.

Geheel in stijl werd iedereen ontvangen met een ‘bubbeltje’. Daarna konden de bezoekers langs tal van kramen om informatie te verzamelen en te genieten van prachtige producten en diensten. Zo kon men een professionele foto laten maken en werd er gemasseerd. Voor de eerste 250 bezoekers was er een leuke goodiebag. Ook hield Van Bruggen een grote verloting. Mensen waren werkelijk massaal naar De Zaak van Ermelo gekomen. ,,Dat is ook fijn voor de standhouders," concludeert Van Bruggen. Immers zo snijdt het mes aan twee kanten. ,,Naast een goede verkoop krijgen ondernemers zo ook meer bekendheid."

Deze kringloopwinkel bestaat dit jaar tien jaar. In dat kader heeft men een feestprogramma opgesteld en zijn er gedurende het hele jaar extra activiteiten. Voor meer informatie www.dezaakvanermelo.nl