'Mooi resultaat aan Julianalaan 27'

ERMELO - Binnenkort verhuist apotheek de Witte Pauw naar de nieuwe locatie in het gezondheidscentrum Salem. Laleh Rahmani begon enige jaren geleden haar praktijk in het gezondheidscentrum De Witte Pauw aan de Kerklaan in Ermelo. Dit was een tijdelijke locatie met het doel gezamenlijk nieuwbouw te plegen op een daarvoor geschikte plek. Het heeft een paar jaar gekost om een geschikte plek te vinden, maar niet zonder resultaat. Aan de Julianalaan 27 in Ermelo is een prachtig nieuw gezondheidscentrum gebouwd, waarin ook een hele mooie plek is gecreëerd voor de apotheek.

Rahmani: ,,Wij willen de farmaceutische zorg zo goed mogelijk voor onze klanten regelen. Onze visie is dat de patiënt ten allen tijde centraal moet staan en deze visie gaan we ook uitdragen in het nieuwe gezondheidscentrum."  De apotheek heeft met alle huisartsen in Ermelo een hele goede samenwerking en die lijnen zijn kort.

Gratis bezorgservice

Voor patiënt is het even wennen, de apotheek verdwijnt namelijk uit het centrum. ,,Voor de één is het dichterbij en voor de ander zal het verder weg zijn," aldus de apotheker. ,,Mocht de afstand te groot zijn, dan kan men gebruik maken van de gratis bezorgservice. ,,Schroom niet daarvoor een beroep op ons te doen. Wij brengen de medicatie en/of andere middelen graag bij de mensen thuis." Vanaf maandag 30 mei start de apotheker op de nieuwe locatie, Julianalaan 27A, Ermelo. ,,Wij verhuizen in het weekend daarvoor," aldus Rahmani. ,,Wij vragen iedereen om op zaterdag 28 mei alleen naar de apotheek te komen als men met spoed medicatie nodig heeft." De Ermelose apotheker dankt iedereen voor de steun, geduld en trouw in de afgelopen jaren. ,,Wij zijn dankbaar dat wij een klanttevredenheid score hebben van 9.2. Wij hebben kennis en service hoog in het vaandel."

Kwaliteit

Natuurlijk hoopt de ondernemer dat mensen de nieuwe apotheek snel weten te vinden. ,,Hier gaan we nog meer ons best doen om gezamenlijk met alle huisartsen en fysiotherapeuten, patiënten een zo hoog mogelijk kwaliteit van leven te bieden." Mocht men onvoldoende mobiel zijn het nieuwe gebouw te bezoeken, maar wil men toch graag een kijkje nemen in de nieuwe apotheek, meld dit dan bij de apotheek. ,,Ja, dan gaan we dat regelen," aldus Laleh Rahmani.