Werk- en Leerbedrijf organiseert Open Huis

ERMELO/ NUNSPEET - Op 22 en 24 juni opent Inclusief Groep haar deuren voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in de keuken van het Werk- en Leerbedrijf op de Veluwe.

Iedereen kan kennis maken met de medewerkers die werkzaam zijn bij de Post, Schoonmaak, Groen, Catering, Schilders, Elektromontage en Productie. Daarnaast biedt de Inclusief Groep de mogelijkheid om hun innovatieve projecten van dichtbij te komen bekijken.

Samenwerkingspartners

Het  Werk- en Leerbedrijf toont hoe mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleid worden en zich ontwikkelen op de werkplek. En hoe mensen begeleid worden vanuit een uitkering naar een betaalde baan. Dit doet de organisatie niet alleen. Men werkt hierbij samen met ketenpartners, gemeenten, zorginstellingen, onderwijs, UWV en heel veel ondernemers. Veel van de samenwerkingspartners zullen ook aanwezig zijn tijdens dit Open Huis.

Wie alleen zin heeft om anderen te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje, is dat natuurlijk ook welkom. Voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten. Wanneer? Op woensdag 22 juni in Ermelo, Paul Krugerweg 43B en op vrijdag 24 juni in Nunspeet, Industrieweg 47.

U bent welkom tussen 14.30 uur en 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig