Geen challenge te groot

ERMELO - Op tv wordt gestreden om de titel Masters of Domino 2022. Lokaal is er in de PLUS supermarkt een xxl Dominobaan gemaakt. Niet met dominoblokjes, maar met kratjes van de supermarkt. Het idee ontstond twee weken geleden bij ondernemer Sander Berntsen in gesprek met Marloes van Marle van Scouting Alexandergroep.

Het populaire RTL4-programma Domino Challenge hoort natuurlijk bij de spaaractie van de supermarktketen. Hierdoor bedachten een klein aantal PLUS winkels in het land om een baan in de supermarkt te laten bouwen. ,,Ongeveer een week geleden kwam ik Marloes tegen. Zij was gelijk enthousiast. Binnen een week hadden ze een heel plan met plattegrond gemaakt en kwamen ze met 20 leden van diverse leeftijden de baan opbouwen en filmen,” aldus Berntsen.

,,Het was enorm leuk om te doen,” vertelt Marloes van Marle. ,,Iedereen was enthousiast.” Deze week is de laatste week van de spaaractie. Jammer voor de fanatieke spaarders, maar Berntsen staat alweer klaar met de volgende leuke spaaractie!

dominochallenge boven