PLUS supermarkten beoordeeld door consumenten- en vakjury

ERMELO – PLUS Berntsen heeft een plek in de top 100 bemachtigd in de lijst van beste PLUS winkels. Dat is bijzonder omdat dit juist tijdens de verbouwing gebeurt.

Het gaat om een interne winkelwedstrijd waar alle PLUS winkels van Nederland worden beoordeeld door een consumenten- en een vakjury. Sander Berntsen: ,,Daar zijn we bij de eerste ronde nu uitgeroepen tot 1 van de beste van Nederland. Zelfs terwijl we aan het verbouwen zijn én er landelijk steeds meer PLUS supermarkten zijn. Het is ook voor het eerst sinds het bestaan van deze Ermelose PLUS dus daar zijn we trots op." ,,Dat komt echt door het team,” vertelt Berntsen. ,,Het verschil zit hem volgens mij in onze persoonlijke aandacht voor de klant en het product. We hebben een zeer toegewijd team dat bijvoorbeeld ook goed in wist te spelen tijdens de boerenprotesten.” De supermarkteigenaar legt uit dat de afgelopen week de schappen van zijn supermarkt vol bleven doordat zijn medewerkers al bij de eerste tekenen diverse inspanningen met leveranciers deden om op tijd voldoende voorraad in huis te hebben. Zo konden de klanten de boodschappen blijven doen en grepen ze niet mis. ,,Daarnaast loopt onze bezorgservice van online bestelde boodschappen rechtsreeks via onze winkel in Ermelo waardoor we snel kunnen schakelen met de klant zelf, mocht dat nodig zijn."

Verbouwing

Er wordt momenteel enorm verbouwd rond de PLUS supermarkt in het centrum. Toch zorgt de aannemer er samen met Berntsen telkens voor dat de klanten zowel op de fiets als met de auto er kunnen komen. ,,Het is belangrijk dat we goed bereikbaar blijven en we willen de mensen ook goed informeren,” aldus Berntsen, die naast het gewone assortiment inmiddels ook heel veel streekproducten in zijn winkel heeft. ,,We blijven tijdens de verbouwing assortiment toevoegen zoals bijvoorbeeld nu weer de lokale honing uit Ermelo.” De ondernemer, die in 2020 de winkel overnam, is inmiddels veel betrokken bij lokale acties. ,,En daar doen we zeer binnenkort nog een schepje bovenop met een speciale spaarcampagne. Er komt namelijk een limited edition Monopoly spel van Ermelo,” vertelt Berntsen. Dit zal ook gepaard gaan met allerlei leuke acties op sociale media.

pannen berntsen