Spaar en speel mee met deze limited editie

ERMELO - Vanaf deze week kan iedereen bij PLUS sparen voor flinke korting op het Ermelose Monopolyspel, een limited editie. Het spel is uniek, met Ermelose straatnamen en afbeeldingen. Maar welke straten en huizen staan er precies op? Wethouder Hugo Weidema kreeg vanmorgen het eerste exemplaar aangeboden van Mr. Monopoly. Ondernemer Sander Berntsen is trots op het resultaat.

Naast straten zijn ook de mooie Ermelose landgoederen te koop, in het spel althans. En wie niet wil wachten tot de spaarkaart vol is kan vanaf morgen meespelen op het XXL-spel voor het gemeentehuis. Daar leidt Sportbedrijf Interactie op 17 en 20 augustus alles in goede banen. Wie met de dobbelstenen het juiste getal gooit wordt even eigenaar van Villa de Riethorst of een van de andere mooie huizen die in Ermelo staan en op het bord zijn afgebeeld. Wie wordt de winnaar van het spel?

Actievoorwaarden

De komende vier weken kan er gespaard worden voor flinke korting, zowel bij PLUS aan de Leeuwerikstraat als de PLUS in het centrum. Om het spel te kunnen kopen is een spaarkaart nodig en bij elke €10,- aan boodschappen krijg je één zegel. Je kan sparen voor €5,00 korting met 10 zegels of door te sparen voor €20,00 korting met 30 zegels.