Een prijzenpakket van meer dan drieduizend euro

ERMELO - Er wordt al weken druk gestempeld bij de Ermelose winkeliers. Dit om zoveel mogelijk stempelkaartjes vol te krijgen. Vereniging Pauwer heeft samen met het CentrumManagement Ermelo de Decemberactie op touw gezet. Een verloting met 'dikke' prijzen. Aanstaande zaterdag worden de winnende loten tijdens de Kerstmarkt in het centrum getrokken. Maar wat wil je dan winnen? Volle stempelkaarten worden lotnummers. Hiermee kan iedereen kiezen op welke prijs hij/ zij kans wil maken. Een Fashionbon, een lunch/ dinerbon, een Playstation 5 of een minuut gratis winkelen? 

Meer dan vijftig Ermelose ondernemers doen mee met de actie. ,,We hebben een prijzenpakket van ruim drieduizend euro!" zegt organisator Bert Onderweegs. De Decemberactie moet het lokaal kopen extra stimuleren. ,,Tot en met de Kerstmarkt op 17 december kan er gestempeld worden. Bij iedere tien euro die men besteedt bij de deelnemende winkeliers krijg je een stempel. Met vijf stempels is de kaart al vol,” aldus Onderweegs. Onder zijn arm een Playstation PS5. ,,We hebben diverse prijzen voor jong en oud." Wie de gok wil wagen, kan zijn loten inzetten op de Oudejaarsloten. Ook wordt er een montuur inclusief Varifocus glazen van Eyefashion Ermelo verloot.

Kerstmarkt

De deelnemende winkels zijn te herkennen aan de stickers op de winkeldeuren. Bij vijf stempels is de kaart vol en na het invullen van naam- en adresgegevens wordt de kaart een lot. Die loten moet men goed bewaren tot 17 december. Tijdens de Kerstmarkt staat er op het Pauwenplein een kraam van Pauwer. Daar kunnen mensen hun lot inzetten bij de gewenste prijs. ,,Veel stempeltjes sparen dus,” lacht Onderweegs. Pauwer bereidt zich alvast voor op de trekking en haalt zijn speciale kersttrui alvast uit de kast. De trekking is live om 16.00 uur.