'Deze prijs is een kers op de taart'

ERMELO - Het ondernemersduo Arjen en Anne Swart van New York Pizza zijn Franchisenemer van het jaar geworden. Ook hebben ze de NPS award gewonnen voor New York Pizza Nijkerk. ,,Wij hadden in 2022 de hoogste klant beoordelingen van het land! Ermelo stond nog boven Nijkerk maar omdat wij pas zijn geopend in mei heeft die helaas de prijs niet gewonnen," aldus Anne Swart.

Het ondernemersstel is ontzettend trots. Arjen Swart: ,,Om verschillende redenen was 2022 een moeilijk jaar denk hierbij aan de juridische situatie met onze winkel in Ermelo, de crisis op de energie markt en de extreem gestegen inkoop prijzen. We zien deze prijs als een kers op de taart en zijn heel erg trots op ons team die dit mogelijk hebben gemaakt. Zij hebben er voor gezorgd dat New York Pizza Ermelo de hoogste klantbeoordelingen had van alle vestigingen in 2022.

Bezwaar

Arjen en Anne Swart vieren feest vanwege de titel. Tegelijkertijd weten ze dat er juridisch nog een en ander moet worden geregeld. Hun NewYork Pizza heeft officieel toestemming gekregen om eten te bezorgen. De ondernemers dienden daarnaast twee nieuwe aanvragen voor een omgevingsvergunning in, maar de buren hebben opnieuw bezwaar gemaakt.