Breng je stem uit in drie categorieën

ERMELO - Vandaag heeft de organisatie van de Winkelverkiezing 2023 de genomineerden bekend gemaakt. Door ruim 850 Ermeloërs zijn in totaal 49 winkels en/of ondernemers genomineerd. Vanaf zaterdag 27 mei kan iedereen weer stemmen via de button op Ermelo van NU. Dit kan in drie categorieën: de Beste Ondernemer, de Mooiste Winkel en de Meest Toegankelijke Winkel. Deze laatste categorie is dit jaar toegevoegd aan de verkiezing.

Uit alle nominatievoordrachten is een top drie per categorie gemaakt. Dit was best spannend omdat de verschillen in aantallen soms niet heel groot waren. De genomineerden werden vandaag bezocht door de organisatie van de Winkelverkiezing. De meesten waren enorm verrast en blij. Immers, het is een verkiezing van consumenten! De genomineerden in de categorie Mooiste Winkel zijn in willekeurige volgorde: Astrid & Geurt, Riemer & Walinga Boekverkoopers en Intersport Ermelo. In de categorie de Beste Ondernemer zijn dit: Zaïm Shabani (Bloemenzaak Dafina) Jeroen van Voornveld (Slagerij Gelderblom) en David de Vries (Bij David). Genomineerd in de categorie Meest Toegankelijke Winkel: PLUS Berntsen, De Zaak van Ermelo en DA Boeve. Belangrijk is dat deze ondernemers nu proberen om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Daarnaast zal de jury een oordeel vellen. Dit samen zorgt voor een uiteindelijk juryrapport. 

Finaleronde

Alle genomineerden moeten nu vooral zelf aan de gang. De stemronde loopt van zaterdag 27 mei tot woensdag 14 juni. Mensen kunnen één stem per categorie uitbrengen. In deze periode gaat ook de vakjury bij de genomineerden langs om een indruk te krijgen. De jury bestaat uit wethouder Ronald van Veen, wethouder Hugo Weidema, Rabobankdirecteur Arthur Woensdregt, ondernemer Cees Goettsch en ondernemer Bernadette Gravendeel. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens Fete de la Musique op zaterdag 17 juni.

HIER kunt u stemmen.