Ondernemers zetten zich in voor Sea First Foundation

ERMELO/ HARDERWIJK – Ermelose ondernemers Gerdien en Alex Mietes openden op 8 juni hun nieuwe bedrijfspand in Harderwijk. ,,We zijn inmiddels zeven keer verhuisd,” vertelt Alex Mietes. ,,Eéns in de vier jaar groeiden we uit ons pand. Maar wellicht kunnen we hier blijven tot aan ons pensioen.” De opening was op Wereld Oceanen Dag. Gerdien en Alex hebben deze dag omarmd en steunen met de Active Group de Sea First Foundation.

Deze organisatie past bij de ondernemers. Mietes bouwde namelijk een energieneutraal pand. ,,Daarnaast is er circulair en duurzaam gebouwd,” aldus de ondernemer. Ieder onderdeel in het pand kent een verhaal. Gerdien: ,,En met de Sea First Foundation voelden we ook direct een verbondenheid. We laten het dan ook niet bij een openingsactie. Vanaf nu zetten we ons met onze medewerkers elk jaar op 8 juni in voor educatie over de oceaan.”
De Active Group is voornamelijk actief in de onderwijssector en het bedrijfsleven en dan gericht op het audiovisuele werk. Het bedrijf is in staat om te komen tot unieke en innovatieve oplossingen. Hierbij gaat het om een interactieve leeromgeving in het onderwijs, maar ook om digitale systemen voor vergaderingen en bedrijfspresentaties. www.activegroup.nl