Ondernemerspaar breidt uit met woondecoratie

ERMELO – Dafina verhuist. Met die boodschap maakt de ondernemersfamilie een volgende stap. De bloemenzaak aan de Horsterweg verhuist naar de Stationsstraat 89-E. ,,En we zijn inmiddels ook méér dan een bloemenzaak,” vertellen Cris en Zaim Shabani. ,,De collectie is enorm uitgebreid met woondecoratie en dat komt straks in onze nieuwe winkel nog meer tot zijn recht.”

Drie jaar geleden begon het ondernemersduo de winkel op de splitsing Horsterweg en de Stationsstraat. Een prominente plek waar ze startten met bijzondere boeketten. ,,Het was niet de makkelijkste tijd vanwege corona, maar inmiddels hebben veel klanten de weg naar onze winkel gevonden.” Cris en Zaim hebben nu de mogelijkheid gekregen om zich te vestigen middenin het centrum.

Groter en mooier

Dafina wordt groter. ,,En nog mooier,” zegt Zaim enthousiast. Binnenkort krijgen ze de sleutel van de nieuwe winkel waar ze eind deze maand de deuren zullen openen. De collectie vazen en woonaccessoires zal dan ook uitbreiden. Daarom is het stel vorige week zelfs naar het buitenland gereisd om in te kopen. ,,Maar natuurlijk blijven de bloemen ook belangrijk! We hebben onze eigen identiteit en kiezen voor het hoge segment waar het gaat over kwaliteit,” vertellen ze. ,,We krijgen iedere ochtend verse bloemen aangeleverd en kunnen in de loop van de dag nog bijbestellen. We willen klanten blij maken, daar gaat het ons om.”