Voed jouw doel en versla sportieve uitdagingen!

ERMELO - Recent zijn Bertho Arendse en Eduard Riezebos gestart met hun eigen sportvoedingslabel, BEED Sports. Dit nieuwe merk is ontstaan uit de diepgaande passie voor sport en gezondheid die beide oprichters delen, en het is hun gezamenlijke doel om sporters van alle niveaus te ondersteunen bij het bereiken van hun sportieve doelen.

De ondernemers, beiden woonachtig in de prachtige omgeving van de Veluwe, Ermelo en Putten, hebben elkaar gevonden door hun gedeelde passie voor sport. Terwijl Bertho Arendse gefocust is op fitness en krachttraining, heeft Eduard Riezebos een liefde voor duursporten zoals hardlopen en fietsen. Het avontuurlijke landschap van de Veluwe biedt de perfecte omgeving voor hun trainingen en is een bron van inspiratie voor BEED Sports.

BEED

De naam 'BEED Sports' is afgeleid van de initialen van de oprichters, Bertho en Eduard, die elkaar hebben gemotiveerd en het beste in elkaar naar boven hebben gehaald. Deze gezamenlijke passie heeft geleid tot het ontstaan van dit label dat toegewijd is aan het leveren van sportvoeding en supplementen die de prestaties van sporters ondersteunen en hen helpen hun potentieel te benutten. Bovendien is de naam 'BEED' ook een afgeleide van het Engelse woord 'beat', wat symboliseert dat het merk sporters wil helpen hun sportieve doelen te verslaan.

Label

BEED Sports heeft zorgvuldig een klein maar essentieel assortiment sportvoedingsproducten samengesteld om sporters te voorzien van alle basisvoedingsproducten die ze nodig hebben. Of je nu een fanatieke krachtsporter bent of lange afstanden aflegt in de prachtige bossen van de Veluwe, BEED Sports heeft producten die zijn ontworpen om je te helpen jouw sportieve doelen te bereiken. ,,Met BEED Sports willen we niet alleen sportvoeding aanbieden, maar willen wij ook elke andere sporter motiveren en inspieren om het beste uit zichzelf naar boven te halen," aldus Arendse. ,,Ons label is gebaseerd op de principes van samenwerking en passie voor sport." Riezebos: ,,Wij geloven in de kracht van sport om levens te veranderen, zowel op fysiek als op mentaal vlak." De ondernemers achter BEED Sports kijken ernaar uit om mensen te voorzien van sportvoedingsproducten en een traject aan te gaan waarin iemand de beste versie van zichzelf wordt. Voor meer informatie over BEED Sports en hun assortiment sportvoedingsproducten, bezoek www.beedsports.com. Bezorging in Ermelo en Putten is gratis.