Nunspeets bedrijf zal de lopende projecten voortzetten

ERMELO - V1 Communicatie is failliet. Op 13 september viel het doek voor het Ermelose bedrijf dat jarenlang zorg droeg voor grote marketingcampagnes en reclame-uitingen. ‘Niet door te snelle groei, niet door weglopende klanten, niet door tegenvallende resultaten, niet door ontevreden personeel en ook niet door te weinig mankracht.’ Dat laat een manager van het bedrijf via Linkedin weten. ‘Maar door mijn compagnon. Ik kan niet geloven dat ik dit schrijf, maar de jongen die ik mijn beste vriend noemde heeft ons allemaal jarenlang voor de gek weten te houden.’

Wat er precies is misgegaan zal de curator uitzoeken. Medewerkers noemen het een kaartenhuis dat is ingestort. Voor de klanten van dit Ermelose bedrijf staat inmiddels een nieuwe ondernemer klaar. Giraffes4Zebras uit Nunspeet heeft aangekondigd de diensten van V1 Communicatie over te nemen. Deze ondernemer zal zich inzetten om lopende projecten en campagnes voort te zetten.

Klanten

,,We vinden het voor de medewerkers van V1 en haar klanten treurig om te horen over de uitdagingen waarmee V1 Communicatie werd geconfronteerd," zegt Caspar Norg, eigenaar van Giraffes4Zebras. ,,We willen echter de klanten van V1 Communicatie verzekeren dat hun projecten en campagnes bij ons in bekwame en zorgzame handen zijn." Het team van Giraffes4Zebras zal de komende weken actief contact opnemen met alle betrokken klanten om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en eventuele vragen te beantwoorden.