Gouden samenwerking van twee sterke merken

ERMELO – Slagerij Gelderblom verkoopt sinds kort ook belegde broodjes. Ondernemer Jeroen van Voornveld heeft hierbij gekozen voor een samenwerking met Délifrance. ,,We hebben de broodjes gecombineerd met ons kwalitatieve beleg,” vertelt Van Voornveld.

Hij noemt het een gouden samenwerking van twee sterke merken. ,,Als ik iets doe, dan wil ik het graag goed doen.” Van Voornveld heeft er dan ook goed over nagedacht voordat hij de broodjescorner in zijn winkel realiseerde. En daar hoort dan ook de mogelijkheid van een kopje koffie of frisdrank bij.

Samenwerking

Twee en een half jaar geleden namen Jeroen en Annegré van Voornveld de Ermelose slagerij in De Enk over. Het runnen van een eigen slagerij was voor de ondernemers een droom die uitkwam. En de franchise formule is echt een concept dat bij hen past. Slagerij Gelderblom is uitgegroeid tot een begrip in midden Nederland. De organisatie is een samenwerking aangegaan met Delifrance. ,,De afgelopen dagen hebben we ook ondersteuning en training gehad om dit concept zo goed mogelijk neer te zetten,” aldus Van Voornveld, die inmiddels precies weet hoe lang de broodjes in de oven moeten. ,,We richten ons allereerst op onze klanten in de winkel.” Maar daarnaast is het ook mogelijk om broodjes te bestellen via de website. ,,Natuurlijk kunnen we ook voor bedrijven een lunch verzorgen.” Van Voornveld bedenkt regelmatig nieuwe maaltijden, altijd vers bereid. Vanaf nu kan men er dus ook terecht voor belegde broodjes.