Ondernemer waarborgt werkgelegenheid, continuïteit en identiteit

ERMELO - Transportbedrijf St vd Brink kondigt met trots de overname van transportactiviteiten en de medewerkers van Jan Hofman Transport in Vroomshoop aan. De overname van activiteiten betreft 18 transporteenheden en 20 medewerkers en markeert weer een mijlpaal in de verdere groei van het Ermelose transportbedrijf. Deze overname is in lijn met de strategische koers van St vd Brink om uit te breiden in de bouwsector.

,,Na de overname van Bremer Transport eerder dit jaar versterken we onze positie nu met een betere dekking in Nederland. Kortom: een win-win situatie”, aldus Alex van den Brink, algemeen directeur St vd Brink. Deze Ermelose ondernemer waarborgt niet alleen de werkgelegenheid voor het bestaande personeelsbestand, maar ook de continuïteit en identiteit van Jan Hofman Transport zoals de naam en locatie. 

Gemene deler

St vd Brink is een familiebedrijf dat al jaren gelooft in het motto ‘Samen vooruit’. Nadat bleek dat Anita en Lex Reekers open stonden voor een eventuele verkoop, werd de routekaart voor beide partijen snel uitgestippeld. ,,Bij de eerste ontmoeting spraken wij uit dat het gevoel van beide kanten goed moet zijn om verder het traject in te gaan. De klik was er meteen ook vanwege de overeenkomsten van onze bedrijven. We zijn net als St vd Brink een familiebedrijf met een betrouwbare reputatie in de markt. Voor ons was St vd Brink dan ook dé partij om ons bedrijf aan over te dragen,” vertellen Anita en Lex Reekers.

Over Jan Hofman Tansport

Jan Hofman Transport is op 1 maart 1963 opgericht. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld in de meest uiteenlopende transporten in binnen- en buitenland. Opdrachtgevers kunnen bij Jan Hofman Transport terecht voor onder andere bouwtransport en transport van units en machines. Daarnaast beschikt het bedrijf ook over circa 80 opslagcontainers en een verwarmde en beveiligde loods waar deze doe-het-zelf-containers in opgeslagen kunnen worden. Hiermee biedt Jan Hofman Transport zowel de particuliere als zakelijke markt een efficiënte en eenvoudige dienstverlening op het gebied van verhuizingen. Na overname van Jan Hofman Transport telt St vd Brink 820 medewerkers en 430 eigen trekkende eenheden. Met de uitbreiding van deze locatie in Vroomshoop is de landelijke dekking vergroot. ,,Hiermee bereiden wij ons voor op de zero emissie logistiek voor het oosten van Nederland," aldus de ondernemer.