Berntsen zoekt telkens acties met lokaal tintje

ERMELO – PLUS Berntsen lanceert een nieuwe spaaractie, ditmaal voor een cartoon puzzel van Ermelo. Met het sparen van 8 zegels en € 14,95 is deze puzzel te verkrijgen in de supermarkt, zo lang de voorraad strekt.

Na het zeer populaire Monopolyspel en de lokale bigshoppers komt ondernemer Sander Berntsen nu met een cartoon puzzel. Op de puzzel zijn markante, lokale gebouwen terug te vinden. Een beetje puzzelfan móet deze puzzel natuurlijk leggen. De cartoon heeft namelijk veel gelijkenissen met de tekeningen van de bekende cartoon puzzels. Dit is natuurlijk een geweldig cadeau voor Sinterklaas en Kerst om te geven en te krijgen.

Unieke acties

Berntsen houdt ervan om juist in te steken op unieke acties. Daarnaast vindt hij het leuk om het lokale tintje telkens terug te laten komen. In Sinterklaastijd rijden de bezorgers ook met de PLUS Pepernotenbus. En dat komt omdat Berntsen ook alle pepernoten voor de intocht en het Pakjeshuis sponsort. ,,Mensen waren vorige week al enorm nieuwsgierig naar de nieuwe puzzel,” aldus Berntsen. ,,Een puzzel voor iedereen, of je nu een getrainde of een beginnende puzzelaar bent. De afbeelding is uniek.” OP=OP

puzzel