Lifestyle Change programma gaat 15 januari van start

ERMELO - Op 15 januari start Gerda Hilgenkamp met het Lifestyle Change programma. De voedings- en mindsetcoach benadrukt dat het geen dieet is, maar dat het gaat om een verandering in leefstijl, een complete transformatie. Met de Lifestyle Change helpt Hilgenkamp met afvallen. Dit deed zij jaren lang samen met Olav Pranger, totdat hij begin dit jaar plotseling overleed.

,,Hoewel Olav er helaas niet meer is, leeft zijn geest voort in Lifestyle Change,” vertelt Hilgenkamp. ,,Ik mis hem enorm, maar ik draag zijn gedachtegoed altijd met me mee. Zijn energie en inspiratie motiveert me om dit programma voort te zetten en nog meer mensen te helpen hun leven positief te veranderen.” Olav Pranger wilde niet alleen mensen helpen met afvallen, maar ook een blijvende verandering in hun levensstijl bewerkstelligen. Hieruit ontwikkelde hij samen met zijn team de Lifestyle Change. Hij begeleidde mensen naar een gezonder en fitter leven. Zelf coachte Gerda Hilgenkamp al geruime tijd mensen met een negatief zelfbeeld. Van het één kwam het ander en samen ontwikkelden ze het Lifestyle Change programma.

Gewichtsverlies

Het Lifestyle Change programma garandeert de deelnemers dat zij zes tot twaalf kilo zullen afvallen in acht weken tijd. De deelnemers komen in beweging. ,,We zitten veel te veel stil tegenwoordig,” vindt Hilgenkamp. ,,Sommige mensen hebben nog nooit eerder gesport, dus we maken het bewegen lekker laagdrempelig.” Bij Lifestyle Change draait het niet alleen om gewichtsverlies. We geloven in een aanpak waarbij voeding, mindset en beweging samenkomen. Ons programma is ontworpen om jou te ondersteunen bij elke stap van je reis naar een gezondere levensstijl. Samen met ons team begeleiden we, motiveren we de deelnemers en bieden we de juiste tools om succes te behalen.

Hulp

Gerda Hilgenkamp begon haar carrière in de IT-wereld. ,,Daarnaast was ik vertrouwenspersoon bij Defensie wat me in contact bracht met mensen die behoefte hadden aan een luisterend oor.” Ze ontdekte dat haar passie lag in het helpen van mensen. Die kwaliteiten kon ze inzetten bij de Lifestyle Change. ,,Samen hebben we met passie en toewijding dit programma vormgegeven.” Ze mist Olav nog iedere dag. Toen de vraag begin dit jaar kwam of ze het programma door wilde zetten, moest ze ook goed nadenken. Uiteindelijk besloot ze het toch te proberen. ,,Het is een heel mooi programma en het werkt gewoon goed!”, wist Gerda. ,,Ik kreeg ook veel hulp van de coaches.” En zo startte Hilgenkamp in september het programma met 64 deelnemers. ,,Dat heeft me uiteindelijk over de streep getrokken. Lifestyle Change verandert echt levens, dat mag nu niet stoppen.”

Vicieuze cirkel

Het Lifestyle Change programma gaat online door op 15 januari. ,,Verandering begint met bewustzijn. We begeleiden de deelnemers, bieden een motiverende community en een compleet programma. We helpen ze om vicieuze cirkels te doorbreken en hun leven voorgoed te veranderen.” aanmelden: www.lcnederland.nl