Gooi het roer om met Lifestyle Change

ERMELO - Doorbreek het uitstelgedrag, meld je nu aan en start met afvallen op 2 april met Lifestyle Change! Vorig jaar had 16 procent van de 20-plussers in Nederland ernstig overgewicht. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dat is drie keer zoveel als zo’n veertig jaar geleden. Tijd om in actie te komen.

Hoe vaak heb je tegen jezelf gezegd: "Morgen begin ik" of "Maandag ga ik écht van start" met afvallen? Dit soort uitstelgedrag kan een serieuze impact hebben op onze gezondheid. Uit recent onderzoek van het CBS blijkt dat maar liefst 51% van de inwoners van Nederland (> 20 jaar) kampen met overgewicht! 16% van de mensen boven de 20 jaar hebben obesitas en 4% valt in de categorie Morbide Obesitas! Een nieuw record, en niet één waar we blij mee moeten zijn! Reden te meer om niet langer uit te stellen en nu de beslissing te nemen om het roer om te gooien.

Wapens

Uit de cijfers van het CBS blijkt dat in totaal 51 procent van alle Nederlanders vanaf 20 jaar in 2023 een zekere mate van overgewicht had. Aan het begin van de jaren tachtig was dit nog 33 procent. Een van de wapens in de strijd tegen obesitas is een leefstijlverandering. Lifestylecoach Gerda Hilgenkamp legt uit dat de basis van verandering ligt bij bewustwording. Met het programma Lifestyle Change helpt ze mensen hun mindset te veranderen.

Programma van acht weken

,,Herken je het patroon van goede bedoelingen die aan het einde van de dag vervagen? Het is tijd om dat uitstelgedrag te doorbreken en daadwerkelijk te investeren in een gezondere toekomst,” aldus Hilgenkamp. Op 2 april start ze weer het Lifestyle Change programma van acht weken. De voedings- en mindsetcoach benadrukt nogmaals dat het geen dieet is, maar dat het gaat om een verandering in leefstijl, een complete transformatie. Met de Lifestyle Change helpt Hilgenkamp met afvallen. Wacht niet langer! Ga naar www.lcnederland.nl en zet vandaag de eerste stap naar een gezonder, energieker leven. 

Wat maakt Lifestyle Change anders?

✅ Geen Uitstel Meer! Ons programma begint op 2 april, en het is de perfecte gelegenheid om de excuses van morgen en maandag achter je te laten.

✅ Voedings- en Mindsetlessen: Het programma biedt uitgebreide voedingslessen en mindsettrainingen, waardoor je niet alleen fysiek verandert, maar ook je relatie met voeding transformeert.

✅ Betrouwbaar en Bewezen: Onze gemotiveerde coaches hebben zelf de Lifestyle Change doorgemaakt. Dit is geen tijdelijke oplossing, maar een duurzame verandering.

✅ Begrijp je Brein: Ontdek waarom ons brein soms met ons aan de haal gaat en krijg inzicht in de psychologische aspecten van gezondheid en gewichtsverlies.

✅ Van Dagelijkse Uitstel naar Directe Actie: Begrijp waarom je steeds opschuift en ontwikkel een mindset die je ondersteunt bij het nemen van directe actie.

✅ Gebaseerd op 'Nooit meer Dik' van Olav Pranger: Lifestyle Change Nederland heeft zijn basis in het inspirerende boek 'Nooit meer Dik' van Olav Pranger, waarmee duizenden mensen al positieve veranderingen hebben ervaren.

✅ Voel je Energieker in Slechts 8 Weken: 2 keer per week gaan we bewegen, buiten in Ermelo aan de Groevenbeekse heide of je doet Online mee. We beginnen laagdrempelig, iedereen kan meedoen.

Niet Morgen, Niet Maandag, Maar NU!

Het CBS-onderzoek benadrukt de urgentie om nu actie te ondernemen. Het is tijd om de excuses achter je te laten en vandaag te investeren in je gezondheid. Niet morgen, niet maandag, maar NU! Schrijf je in voor Lifestyle Change Nederland en ontdek hoe je in 8 weken niet alleen fysiek transformeert, maar ook je relatie met voeding en gezondheid herdefinieert.

📅 **Startdatum: 2 april 2024**
📍 **Locaties: Harderwijk, Ermelo, Uddel, Heino**