's Heeren Loo zoekt nieuwe medewerkers op ludieke manier

ERMELO - De arbeidsmarkt voor zorgmedewerkers is krap en uitdagend. Reden voor 's Heeren Loo om te zoeken naar een andere manier om in contact te komen met potentiële nieuwe collega's. De zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking organiseert daarom samen met sushirestaurant Japas in Ermelo op maandag 3 juni een unieke 'Meet & Eat'. En voor geïnteresseerde zorgprofessionals is dat natuurlijk gratis: op vertoon van (een foto van) het zorgdiploma betaalt 's Heeren Loo die avond de rekening.

Geïnteresseerden kunnen op 3 juni tussen 17:00 en 20:00 uur genieten van een heerlijk walking dinner terwijl ze alles te weten komen over werken bij 's Heeren Loo. Begeleiders en managers vertellen over de 'smaken van zorg' die te vinden zijn op het woonzorgpark Ermelo of orthopedagogisch behandelcentrum Groot Emaus. Van jonge tot oudere cliënten, met een meervoudige beperking of licht verstandelijke beperking, van verzorgend tot intensieve begeleiding: er is altijd een doelgroep die bij jou als zorgprofessional past.

Zonnetje

De keuze voor Japas was hierbij een logische. Het restaurant organiseert al enkele jaren de actie Maand van de Zorg, een kortingsactie om zorgmedewerkers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor wat zij doen voor de samenleving. Een boodschap waar 's Heeren Loo zich graag bij aansluit. Op werkenbij.sheerenloo.nl/evenementen kunnen geïnteresseerde zorgmedewerkers zich aanmelden voor de Meet & Eat bij Japas.