Nieuwe kapper komt met NYCE productlijn

ERMELO – Ze neemt graag de tijd voor haar klanten en laat ze graag met een goed verzorgd gevoel naar huis. Geri Raven vindt daarom dat de naam Timeless Hair Passion perfect bij haar nieuwe kapsalon past.

De stap om zelfstandig een kapsalon te starten ontstond op 10 juli toen Geri Raven ontdekte dat ze gebruik kon maken van een startersperiode. ,,Ineens ging de knop om,” vertelt de jonge ZZP-er. De garage van de woning aan de Struikakkers 3 werd verbouwd tot een praktische salon en nu kan ze haar droom verwezenlijken.

Nieuwkomer

Raven is geen nieuwkomer in de kappersbranche. Ze werkte ruim acht jaar bij Cosmo kappers, behaalde haar ondernemersdiploma en gaf de afgelopen jaren les op de Nederlandse Kappers Academie. ,,Ik heb er voor gekozen om mijn salon aan huis te vestigen, zodat ik ruim tijd kan nemen voor mijn klanten en mijn tijden flexibel zijn.” De Ermelose heeft zich gespecialiseerd in het kleuren met een exclusieve productlijn NYCE. ,,Het is een product op oliebasis,” aldus de ondernemer, die onlangs naar Italië afreisde om de nieuwe technieken van dit product onder de knie te krijgen.

Raven wil graag inspelen op de laatste modetrends. NYCE, afkomstig uit New York, is niet een heel groot merk. ,,Maar het is een milieubewust product waarbij het assortiment te behappen blijft.” De organisatie verzorgt kleurentrainingen op maat. ,,Het opbrengen is een geheel ander proces, je moet het erop leggen,” vertelt de jonge ondernemer enthousiast. Het ondernemen zit in haar bloed en Raven heeft dan ook ambitie om te groeien. ,,Mijn eigen salon is een mooie manier om te starten en langzaam op te bouwen. Ik ben heel blij dat er zoveel kappers in Ermelo zijn,” aldus de Ermelose. ,,Er is er geen een kapper gelijk; voor iedere klant is er een kapper.”

Open Huis

Op 10 oktober zet Raven de salon tussen 15 en 18 uur voor iedereen open om kennis te maken met de startende ondernemer. Op die middag is er ook een vertegenwoordigster van NICE aanwezig. ,,Ook de visagist van Salon Anne is erbij.” Wie die middag een afspraak maakt, krijgt 10% korting. Daarnaast krijgen bezoekers een goodiebag mee naar huis en zijn er diverse aanbiedingen.