Bloemen en ontbijt voor Moederdag 

ERMELO - In de aanloop naar Moederdag had winkelcentrum De Enk een olijfboom als wensboom middenop het plein gezet. Zo kon iedereen hierin een wens voor zijn of haar moeder hangen. Uit alle wensen zijn de leuksten gekozen.

Vanmiddag mochten de winnaars van een complete outfit, een dinerbon, beauty behandelingen, bossen bloemen en een ontbijt hun prijs in ontvangst nemen. ,,Er kwam ook een bijzondere Moederdagwens die we niet wilden laten gaan," vertelt ondernemer Nero de Boer. Zo werd er ook een scheerbeurt bij Barbershop Nero weggegeven.

Prijzen

Zo kreeg de moeder van Marlou Prooij  een Steps waardebon; de beautybon van Marit Guliker ging naar Femke Jouwsma; De waardebon van De Volksmond is uitgereikt aan Jacqueline Looyenga; De Florado Bloemen zijn voor Isabel Berkhof, M. Kleine Deters en Eva Griffioen. Het Hema ontbijtje gaat naar Judith de Winter. ,,De speciale wens, die we niet mogen laten liggen was..." vertelt De Boer. ,,Een scheerbeurt(?) voor de moeder van Wim de Ruiter bij Barbershop Nero. Natuurlijk gaan we Wim’s moeder verassen met een mooie beauty bon van Mo-unique schoonheidssalon. Wim daarentegen zullen we op passende wijze verassen door Nero."