Hotels.nl reikt awards uit

ERMELO - Hotel de Heerlickheijd van Ermelo heeft de award voor het 'beste wellness hotel 2017' gewonnen. In 2014 reikte Hotels.nl voor het eerst de awards uit. Veel hoteliers reageerden daar erg enthousiast op en daarom zijn ook dit jaar wederom de awards persoonlijk overhandigd aan de hoteliers.

Janette Sybrandy: ,,Wij zijn als eigenaren bijzonder trots dat we deze award in ontvangst hebben mogen nemen en zien dit ook als een mooi compliment voor onze medewerkers. De Heerlickheijd wordt ook wel gezien als het 'Versailles van de Veluwe'; en om in koninklijke termen te blijven wij zien deze waardering als een kroon op ons werk van de afgelopen maanden." Janette Sybrandy nam in mei 2017 samen met Wim Snellaars het hotel over van Gerard van den Tweel.

Reviews

In 2017 zijn er meer dan 40.000 ervaringen gedeeld op Hotels.nl, waardoor er een gemiddelde review score ontstaat. Men kan een score geven op vijf onderdelen: prijs/kwaliteit, hygiëne, service, comfort en ligging. De reviewscore, evenals de plus- en minpunten die de gasten hebben geschreven, helpen toekomstige gasten bij hun keuze voor het boeken van een hotel. Hotel de Heerlickheijd heeft een gemiddelde review score van een 8,6 behaald. Hotel de Heerlickheijd van Ermelo en haar team is trots op het feit dat ze de award in ontvangst mochten nemen en zullen zich in 2018 ook inzetten om het de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Benieuwd hoe “heerlick” het hotel kan zijn? Het hotel en wellness is 7 dagen per week geopend.