Foppen heeft oplossing voor elke portemonnee

ERMELO - Comfort wordt steeds belangrijker in de badkamer. Dat weet ondernemer Wilbert Foppen als geen ander. Een half jaar geleden opende hij zijn Douchezaak aan de Eendenparkweg 3 in Ermelo.

Wie bij de Douchezaak binnen loopt, wordt verrast door de exclusieve showroom van ruim 600m2 met sanitair, tegels en sinds kort ook keukens. Daarnaast kan de Ermelose ondernemer met 3D tekeningen precies laten zien hoe een nieuwe badkamer of keuken past in een woning.

Innovatie

Innovatie gaat een steeds grotere rol spelen, ook in de badkamer. Zo worden producten steeds stijlvoller, maar ook maakt men gebruik van nieuwe materialen en technische mogelijkheden. Foppen demonstreert de douche wc. ,,Vaak moeten mensen er even aan wennen, maar wie het eenmaal ontdekt heeft, wil niets anders meer.” Uit onderzoek blijkt dat dit ook hygiënischer is dan afvegen met papier. Douchezaak levert ook de eigentijdse badkamercollectie van VT Wonen. In de Ermelose showroom is van alles te vinden uit het interieurtijdschrift. Foppen weet wat er nodig is voor het wellness-gevoel. Zijn vrouw Elise vult dit aan met perfecte styling. Zo zijn alle badkamertrends op één locatie te zien. Opvallend is het mat zwarte sanitair dat eenvoudig combineert met andere kleuren en materialen. Ook het functionele aspect verliest de ondernemer niet uit het oog. Zo creëert hij genoeg opbergruimte en een praktische indeling.

Duurzaam

Naast functioneel en comfortabel moet een badkamer ook duurzaam zijn. Bij Douchezaak weet men al die wensen te verenigen. Daarom wordt er ook hard gewerkt aan een Eco-badkamer. ,,Maar de badkamer is vooral een plek waar we kunnen ontspannen en genieten,” aldus Foppen. Wie denkt dat dit onbetaalbaar is, moet eens binnenstappen bij deze zaak. ,,We hebben voor elk budget een oplossing.” Luxe zit bij Douchezaak in kleine en grote dingen. Foppen toont tot slot een aantal grote bubbelbaden, een en twee persoons. ,,De badkamer is steeds meer de plek om tot rust te komen. Hiervoor hebben we bijvoorbeeld de baden van het Nederlandse merk Xenz.” Ook vrijstaande baden zijn terug van weggeweest. Douchezaak heeft badkamers in iedere woonstijl. Deze specialisten weten hoe ze van deze ruimte iets bijzonders kunnen maken. En sinds kort doet men dit ook op het gebied van keukens. www.douchezaak.nl