Jonge ondernemers tekenen drie sponsorcontracten

ERMELO - Het is het grootste ondernemersnetwerk van de Noordwest Veluwe, de BusinessClub DVS’33. Dat bleek ook afgelopen vrijdag tijdens de Haringparty. Ook Wilbert Foppen en Coen van Nimwegen van Douchezaak en Keukeneiland kwamen haring happen. Zij tekenden enkele weken geleden de nieuwe sponsorcontracten in de Businessclub.

Nu gebeurt dat vrijwel iedere thuiswedstrijd, maar deze jonge ondernemers sloten drie contracten, één VIP-contract en twee co-sponsorcontracten. Wat hun drive is? Als kind hielden ze natuurlijk van een balletje trappen, maar dat gaf niet de doorslag. ,,BusinessClub DVS’33 voelt echt als een familie en daar wil je bijhoren,” stelde Foppen vrijdag. Met Douchezaak was hij al sponsor van de geel-zwarten, maar nu zijn ook Keukeneiland en De Pelikaan toegetreden. ,,Ontzettend leuk! Het is natuurlijk nooit meetbaar wat sponsoring oplevert. Maar wat je merkt is dat ondernemers binnen de BusinessClub elkaar wat gunnen.” Foppen en Van Nimwegen timmeren hard aan de weg met hun ondernemingen die gevestigd zijn aan de Eendenparkweg 3 in Ermelo. ,,Iedereen is natuurlijk welkom om eens een kijkje te komen nemen,” vult Coen van Nimwegen aan.

De sponsorlijst van BusinessClub DVS'33, die steeds langer wordt, valt op door een grote diversiteit in ondernemers en managers. ,,De één runt een succesvolle golfbaan, de ander een groot transportbedrijf en weer een ander is zzp-er. Zo is er een prachtige bundeling van kennis en interessante contacten ontstaan,” weet Gert Spijker, voorzitter van de BusinessClub DVS’33 Ermelo.