Locale transportondernemers werven personeel

ERMELO - Van Buuren Opleidingen, St. van den Brink Transport, Van de Brug Int. Tanktransport, Ploeger Logistics, NE DistriService, Landstede MBO en Kattenberg Verhuizingen zijn op zoek naar vakmensen en enthousiaste leerlingen. Daarvoor staan zij op 7 juli op de automobielparade in Putten met 10.000 liter ranja. 

De ondernemers gaan graag in gesprek met geïnteresseerden en hebben een opleiding, rijbewijstraject en een baangarantie in de aanbieding. Tijdens de Automobielparade hebben zij diverse activiteiten: doe bijvoorbeeld mee bij St. van den Brink Transport met de snelheidswedstrijd voor het open en dicht zetten van het zeil; wil je weten wat het beroep van chauffeur inhoudt ? Zit bij Van Buuren Opleidingen achter het stuur voor een ritje in een vrachtauto; Van de Brug Int. Tanktransport voorziet iedereen met een lekker zomers drankje; Ploeger Logistics staat er met een bakwagen of probeer je vaardigheden uit bij Vrachtbaan tijdens de wheellifting wedstrijd. En vanzelfsprekend kan je hier persoonlijk kennismaken met de toonaangevende werkgevers en meer horen over de opleidingsmogelijkheden en banenaanbod.

Behoefte

Op zoek naar een leuke baan of opleiding? Er is een grote behoefte aan goed en vakkundig opgeleide werknemers in de Transport & Logistiek branche. Werknemers uit de regio Noord-Veluwe staan bekend om hun arbeidsethos, betrouwbaarheid en kwalitatief hoge dienstverlening. Daarom zoeken de transportondernemers bij voorkeur personeel uit eigen regio. Het kan daarbij gaan om scholieren die op zoek zijn naar een opleiding, om mensen die geïnteresseerd zijn in omscholing of als bijbaan voor zzp-ers die aanvullend werk zoeken. Kijk voor meer informatie op website zekervaneenbaan.nl.