Schepenaar zorgt voor schone werkomgeving

ERMELO - De twintigjarige Jonathan Schepenaar is sinds kort jonge ondernemer. Hij heeft Scrubbertools opgericht, een bedrijf in schoonmaakmachines. Schepenaar helpt bedrijven de werkomgeving zo schoon en netjes mogelijk te houden. ,,Met de juiste apparaten en schoonmaakmiddelen wordt schoonmaken een stuk eenvoudiger,” zegt de starter in ondernemersland.

Schepenaar heeft voor het merk Viper gekozen, een onderdeel van Nilvisk. ,,Dezelfde kwaliteiten, maar met een ander prijskaartje.” Viper is volgens de Ermelose ondernemer beter betaalbaar en daardoor voor veel bedrijven geschikt. Schepenaar let hierbij vooral op veiligheid, kosteneffectiviteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. ,,Dit is essentieel om een positieve werkomgeving te creëren.”

Bus

Vorige week werd de bus van Scrubbertools voorzien van reclame en nu is de twintiger klaar om de weg op te gaan. ,,Ik wil graag meekijken met ondernemers om samen op zoek te gaan naar de juiste oplossing.” Het leuke van schoonmaakapparaten is dat iedereen het nodig heeft. Schepenaar wil dan ook graag bij lokale ondernemers binnenlopen. ,,Ik kom graag de mooie Viper-apparaten demonstreren. Hierbij zijn veegmachines, nat- en droogzuigers, schrobmachines, maar ook tapijtreinigers.”

Uitdaging

Het verkopen zit Schepenaar in het bloed. Hij ziet daar een mooie uitdaging. De afgelopen tijd heeft hij zich vooral verdiept in in de reinigingsapparatuur. ,,Voor bedrijven is een schone werkomgeving enorm belangrijk. Ik kan ze met Viper op weg helpen. Op termijn wil ik ook graag reparaties en onderhoud doen.” Viper bestaat al meer dan twintig jaar. In 2007 nam Nilvisk het merk over en verschenen de apparaten ook in Europa. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden demonstreert Schepenaar de apparaten op locatie. ,,Of het nou gaat om een productievloer of kantoorruimte, Viper biedt voor alles een oplossiing.” www.scrubbertools.nl