Den Otter terug naar waar het begon

ERMELO - Tapijthal Succes gaat per 2 januari verhuizen naar de Torenlaan 11 in Ermelo. Ondernemer Dennis den Otter toont trots de nieuwe showroom die drie maal zo groot is als het huidige pand aan de Putterweg.

,,We keren terug naar de plek waar mijn vader in 1982 begon,” vertelt Den Otter. Zijn vader Willem den Otter opende 36 jaar geleden Tapijtreiniging Succes naast het pand van Joop Petersen aan de Torenlaan. ,,Mijn vader is helaas 25 jaar geleden overleden, maar hij zou dit geweldig hebben gevonden,” aldus Dennis den Otter terwijl hij vloerbedekking legt in de nieuwe showroom. Hij is enorm druk omdat ook de zaak aan de Putterweg nog gewoon doordraait.

Groot assortiment

Wie denkt dat het bedrijf slechts tapijt levert, heeft het mis. Tapijthal Succes heeft alles voor op de vloer, maar ook raamdecoratie en zonwering zitten in het assortiment. ,,We leveren natuurlijk volop aan particuliere klanten, maar ook tal van bedrijven, instellingen en scholen komen bij ons.” Het pand aan de Putterweg moet vanwege de verhuizing zoveel mogelijk leeg. Daarom zijn coupons extra scherp geprijsd. Maar daarnaast kan er natuurlijk een keuze gemaakt worden uit het grote assortiment. ,,Vooral PVC en vinyl zijn populair. Sinds een aantal jaren verdringt de PVC vloer gewoon het laminaat.” Den Otter gaat in zijn nieuwe pand ook meer parketvloeren aanbieden. Ook komen er in de showroom een aantal meubels voor de verkoop. ,,We hebben er gewoon de ruimte voor,” aldus de Ermelose ondernemer. ,,Er moet nog stevig worden doorgewerkt, maar na de feestdagen openen we de deuren!”