Ondernemer organiseert workshops op inspirerende locatie

ERMELO - Het is wel 'Buuten Af', een huis met een veranda en een schuur in het buitengebied van Ermelo. Sfeervol, landelijk, een omschrijving van de locatie in Horst waar ondernemer Margreeth Witting creatieve workshops en bijeenkomsten organiseert.

In buurtschap Horst staat, een klein eindje vanaf de weg, een sfeervol ingerichte schuur. ,,Een heerlijke plek waar we het hele jaar door creatieve workshops gaan organiseren," vertelt Witting. ,,Van bloemschikken en macramé tot het naschilderen van de geiten!" Maar op deze locatie kan men ook met een eigen gezelschap terecht voor bijvoorbeeld een babyshower. 'Buuten Af' is ook heel geschikt voor een vergadering of teamoverleg waar de gastvrouw de koffie/thee met versgebakken taart en een eventuele lunch verzorgt.

Tekenen en schilderen

Elke tweede donderdag van de maand is er gelegenheid om te komen tekenen en schilderen. ,,In de schuur komen mensen gezellig bij elkaar om inspiratie op te doen en nieuwe technieken te ontdekken," aldus Witting. De workshops voor januari en februari en alle andere mogelijkheden van 'Buuten Af' zijn uitgebreid te vinden op de website www.buutenaf.nl