Kringloopwinkel verdubbelt winkelruimte

ERMELO - De Zaak van Ermelo gaat vanaf 1 februari verder op een nieuwe locatie. De kringloopwinkel verhuist van Landgoed Veldwijk naar een groter en beter bereikbaar pand aan de Herderlaan 12, de voormalige koekjesfabriek. Met de verhuizing verdubbelt de winkelruimte van De Zaak van Ermelo. Ook is de winkel op de nieuwe plek gemakkelijker bereikbaar. Bezoekers kunnen er terecht voor het vertrouwde aanbod van tweedehands spullen en er komt een koffiepleintje. De organisatie daarvan is in handen van Stichting Materra.

De winkel op het terrein van Veldwijk blijft nog open tot en met zaterdag 26 januari. Tweedehands spullen kunnen daar nog tot uiterlijk zaterdag 19 januari worden gebracht. Vanaf maandag 21 januari is het magazijn van de nieuwe locatie al open voor de inname van spullen. Van maandag 28 t/m donderdag 31 januari is het winkelgedeelte van De Zaak van Ermelo gesloten voor de verhuizing. Die dagen kunnen er wel tweedehands spullen bij de Herderlaan worden gebracht. Er wordt keihard gewerkt om het pand om te toveren tot een sfeervolle kringloopwinkel. Met de verhuizing geven we meteen een nieuwe impuls aan ons leerwerkbedrijf en winkelconcept, met een vat vol plannen en ideeën voor de toekomst.

Heropening

Op vrijdag 1 februari gaat De Zaak van Ermelo feestelijk open op de nieuwe plek aan de Herderlaan. Dit gebeurt om 10.30 uur met een officiële openingshandeling door wethouder Leo van der Velden van gemeente Ermelo. Op de nieuwe locatie zal de kringloopwinkel ook op maandag open zijn. Daarmee vervult De Zaak van Ermelo een veelgehoorde wens van haar klanten. Op de andere dagen gaat de winkel voortaan een uurtje eerder open. De openingstijden zijn dan: maandag van 13.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.