Filmcrew maakt opnames in Douchezaak

ERMELO - Vandaag draaiden de camera's van de makers van het RTL4 programma Van Passie Naar Droombaan bij Douchezaak in Ermelo. Presentatrice Tatjana Maul vroeg de Ermelose ondernemer Wilbert Foppen figuurlijk het hemd van zijn lijf. De badspecialist opende in 2017 zijn speciaalzaak de Eendenparkweg 3. De tv-presentatrice ging op onderzoek hoe hij hiertoe was gekomen.

De makers van het RTL 4 programma ontmoeten voor hun uitzending succesvolle ondernemers en bekende Nederlanders. Zij vertellen bijvoorbeeld hoe leuk of juist spannend het is om je droom waar te maken. Wilbert Foppen was vanmorgen enigszins gespannen toen de filmcrew zijn pand betrad. ,,Dit is echt niks voor mij," lachte hij terwijl hij een microfoon kreeg opgespeld. Na enige gewenning kwamen de teksten er vloeiend uit en wist ook zijn partner Elise haar verhaal voor de camera te vertellen.

Xenz 

Met de opnames van RTL 4 hoopt Foppen natuurlijk ook de rest van Nederland een indruk te geven van de Ermelose zaak. Daarnaast laat hij de trends zien op het gebied van duurzaamheid met Xenz, dé oplossing om energiebesparend en milieuvriendelijk te douchen. Samen met Tatjana Maul loopt hij meermalen door de grote showroom van ruim 600m2 met sanitair. 

Wellness

Foppen weet wat er nodig is voor het wellness-gevoel. Hij toonde de presentatrice, die in 2013 Miss Nederland werd, vanmorgen de Xenz Feel Good Shower met infrarood lampen. Die bron van warmte kwam op deze winterse dag als een geschenk. Maul genoot van de luxe en de goed gestylde showroom. ,,Dat doet Elise," meldde de trotse ondernemer. Het Ermelose stel is blij dat de opnames gemaakt zijn. Het is nog even afwachten voor de uitzending te zien is. ,,Een hele leuke ervaring en een mooie promotie!" aldus Foppen, die naast de verkoop in de showroom ook een drukbezochte internetsite heeft. www.douchezaak.nl