Onderzoek therapie-intensiteit na gebroken heup

ERMELO - Het team van Fysiotherapiepraktijk Ermelo is vanaf deze week verder uitgebreid met Jelle van den Brink. Hij is onlangs afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie in Leiden en heeft veel ervaring opgedaan tijdens zijn laatste stage bij het Korps Mariniers in Doorn. Van den Brink heeft zijn scriptie geschreven in samenwerking met het HMC Bronovo in Den Haag.

Samen met medici in het Haagse ziekenhuis heeft hij onderzoek gedaan naar de therapie-intensiteit na een gebroken heup (proximale femurfractuur). Door enerzijds het werken met deze prestatiegerichte en sportieve patiëntenpopulatie, en anderzijds de ervaring in wetenschappelijk onderzoek heeft Jelle van den Brink een directe aanpak ontwikkeld, waardoor hij mensen op een goed onderbouwde manier kan begeleiden. Met het uiteindelijke doel: bewegen zonder problemen.

Expertise

Van den Brink voegt zijn expertise toe aan het team van Fysiotherapiepraktijk Ermelo. Deze praktijk, die ruim twee jaar geleden werd gestat door Paulien Haagen, is gevestigd in sportcentrum FlexiFitness aan de Kerkdennen 34. Haagen is master sportfysiotherapie en heeft de afgelopen zeven jaar ervaring opgedaan in het behandelen van de meest uiteenlopende sportblessures. De Ermelose praktijk is bedoeld voor fysiotherapie, sportfysiotherapie en revalidatie. 

Persoonlijke aanpak

Voor iedere klacht en iedere patiënt is een andere aanpak belangrijk. ,,Ik zie iedere patiënt als een individu en houd dit ook voor ogen," vertelt Paulien Haagen. ,,De patiënt staat centraal." Fysiotherapie is vrij toegankelijk, dus is een verwijzing van de huisarts niet nodig. Afspraak maken kan door te bellen/sms-en/whatsappen naar 0682268891 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.