Werk wat aansluit bij zorgopleiding

ERMELO – Op donderdag 14 maart houdt ’s Heeren Loo Ermelo en Groot Emaus een open dag voor mensen die een baan zoeken in de zorg voor mensen met een verstandelijk beperking. De Open dag vindt plaats in De Oude School.

Wie werk wil wat er écht toe doet en wat aansluit bij je zorgopleiding of wie iemand met een verstandelijke beperking wil helpen bij zijn of haar dagelijkse ontwikkeling, kan informatie krijgen op de Open Dag van ’s Heeren Loo Ermelo die wordt gehouden in de Week van Zorg en Welzijn. Bij ’s Heeren Loo, locaties Ermelo en Groot Emaus, de instelling voor mensen met een verstandelijke beperking, is altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken medewerkers, vrijwilligers, leerlingen en stagiaires. Zowel in de directe zorg-, als in de staf- en ondersteunende functies. Zie en ervaar hoe de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking er in wonen, werken en medische zorg uit ziet.

Waar en Wanneer

Op donderdag 14 maart openen de deuren van De Oude School aan Witteland 4 van 13.00 tot 19.00 uur. In De Oude School staan marktkraampjes waar informatie is te vinden. Men kan daar terecht met alle vragen over werken bij ’s Heeren Loo, over vrijwilligerswerk, over stage lopen, over leren en ontwikkelen en nog veel meer. Ook kan men in gesprek gaan met een recruiter.

Rondleidingen

Tussen 13.00 en 18.00 uur worden er elk half uur twee rondleidingen georganiseerd. Men kan kiezen voor een rondleiding over het woonzorgpark 's Heeren Loo of Groot Emaus. Iedere rondleiding duurt ongeveer 45 minuten. Uiteraard is het mogelijk om met beide rondleidingen meelopen. Voor de organisatie is het wel handig dat deelnemers zich aanmelden. Voor meer informatie, onder andere het invulformulier, klik hier.