Erik Groeneveld neemt taken Coen Nap over

ERMELO - Kort, maar krachtig. Zo zou je het kantoordirecteurschap van Coen Nap bij Rabobank Ermelo kunnen omschrijven. In januari 2019 kreeg hij de leiding in Ermelo. Nap was toen al kantoordirecteur Rabobank Putten en manager MKB. De combinatie bleek echter onrealistisch en per 1 september neemt Erik Groeneveld het stokje dan ook over.

De Rabobank werkt steeds nadrukkelijker met plaatselijk aangestuurde teams om een zo groot mogelijke verbinding te creëren tussen de bank, de klanten, de ondernemers en de inwoners. Dit om lokaal écht dichtbij te zijn. Om een goede invulling te geven aan die rol is besloten een nieuwe kantoordirecteur voor Rabobank Ermelo te zoeken. Dan heeft ieder kantoor zijn eigen directeur en kan de rol van verbinder nog meer kracht worden bijgezet. ,,Ik ben blij dat ik in korte tijd een aantal mooie initiatieven in Ermelo een duwtje in de rug heb mogen geven," vertelt Nap enthousiast.

Erik Groeneveld

Erik Groeneveld, momenteel Accountmanager Private Banking, is bereid gevonden om de taak van kantoordirecteur van Rabobank Ermelo op zich te nemen. De 43-jarige Groeneveld werkt al langere tijd bij de Rabobank, waar hij diverse functies vervulde. In 2008 kwam hij bij Rabobank Randmeren. Ermelo en omgeving is voor de nieuwe kantoordirecteur bekend terrein aangezien zijn Private Banking portefeuille uit klanten uit deze regio bestaat. ,,Ik ken de regio goed en ben graag betrokken bij de lokale activiteiten." Natuurlijk doet hij dit niet alleen, maar samen met een team van medewerkers die een sterke (ver)binding hebben met Ermelo. ,,Zichtbaar en betrokken zijn zowel op als buiten ons kantoor en weten wat er speelt in de omgeving vind ik belangrijk. Net zoals actief zijn in de verschillende netwerken en met het team en de bank een bijdrage te leveren aan een betere een vitalere leef- en werkomgeving.” Hierbij richt de Rabobank zich de komende periode met name op het helpen groeien van ondernemers, de verduurzaming van vastgoed, lokale projecten en activiteiten vanuit het Rabobank Randmeren Stimuleringsfonds en het verenigingsleven met Rabo ClubSupport.