Klanten kunnen afrekenen bij zelfscankassa

ERMELO - De Kruidvat winkel in Ermelo krijgt een volledige make-over. Er wordt druk verbouwd waardoor het winkelpand aan de Stationsstraat 109 een frisse, moderne uitstraling krijgt. Donderdag 19 september is de opening en vanaf dat moment kunnen klanten ook afrekenen bij een zelfscankassa. Het winkelend publiek dat op zoek is naar health- en beautyproducten kan dan weer terecht bij de volledig vernieuwde Kruidvat. Door een nieuwe en overzichtelijker indeling kunnen klanten gemakkelijk hun weg vinden in de winkel. Klanten kunnen blijven rekenen op een uitgebreid en verrassend assortiment, het vertrouwde voordeel van de winkelketen en de wekelijkse aanbiedingen.

Winkelmanager Wilma Stoffer-Nyhoff kijkt uit naar de opening van de vernieuwde winkel. ,,Dankzij de make-over is onze winkel nog overzichtelijker en toegankelijker geworden. Klanten kunnen hier met veel plezier winkelen en genieten van het vertrouwde voordeel van Kruidvat en onze verrassende aanbiedingen. Door de nieuwe indeling vinden zij eenvoudig het product van hun keuze. Ook kunnen klanten zelf hun boodschappen afrekenen bij één van onze zelfscankassa’s,” vertelt zij. ,,Samen met mijn team nodig ik iedereen van harte uit om langs te komen in onze compleet vernieuwde winkel!”

Overzichtelijk

Alle producten uit het uitgebreide en gevarieerde Kruidvat-assortiment worden in de nieuwe winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Er zijn vijf verschillende zones - Health, Baby, Beauty, Body en Verrassend - die herkenbaar zijn door heldere en frisse kleuren. Daarnaast vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties in het hart van de winkel. ,,Er is veel keuze uit een groot assortiment gezondheidsproducten en uiteraard geven we hier graag vakkundig advies over,” aldus Stoffer. Ook kunnen klanten kiezen uit een overzichtelijk aanbod cosmeticaproducten. Achterin de winkel staan de babyproducten, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust het uitgebreide aanbod kunnen bekijken. Kruidvat telt meer dan 1.225 winkels in Nederland, België en Frankrijk en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt.