Wijnproeven en keuze maken voor Kerst

ERMELO – Wie Ilja Schouten zegt, zegt Drankenkabinet. Wie Drankenkabinet zegt, zegt proeverijen. En of het nu wijn is of whisky, bij Het Drankenkabinet kan het van alles zijn. Deze keer, op zaterdag 23 november organiseert Ilja een Najaarswijnproeverij. 

,,Er zullen een aantal wijnproducenten aanwezig zijn,’’ vertelt de Ermelose Vinologe. ,,Ook staat er een proeftafel met een uitgebreide selectie prijswijnen, onze eigen importwijnen en uiteraard blikken we vooruit op de Kerst.’’ En vooruitblikken doet Schouten met zo’n vijftig wijnen waaronder vele nieuwe aanwinsten. Schouten: ,,Ben je een ervaren proever? Of wil je gewoon een gezellige dag? Kom dan voor de ontspannen sfeer, deskundige informatie en een verrassend assortiment naar onze Najaarswijnproeverij op 23 november.’’

Twee sessies

De Najaarswijnproeverij wordt dit keer in twee sessies gehouden om de drukte iets te spreiden. Sessie 1 is van 13.00 tot 15.00 uur en Sessie 2 is van 15.30 tot 17.30 uur. Er zijn tachtig kaarten per sessie gelimiteerd. Inschrijven kan per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), telefonisch (0613349029) of in de winkel. De toegang is gratis.