Succesvolle ondernemers met inspirerend verhaal

ERMELO/ HARDERWIJK - Op 14 November vindt de eerste editie van 0341 digital plaats: het digital marketing event voor ondernemers en organisaties uit de regio Noordwest-Veluwe. Gastsprekers vanuit het werkveld zullen zorgen voor een inspirerende avond vol handige tips en tricks op het gebied van digital marketing, zodat bezoekers direct de vertaalslag naar hun eigen organisatie kunnen maken.

Lammert Heek, namens organisator LeadLogic betrokken bij het event, vertelt. ”In de regio Noordwest-Veluwe zijn veel inspirerende en innovatieve bedrijven gevestigd. Met 0341 Digital bieden we hen dé kans om samen te komen en van elkaar te leren op het gebied van (digital) marketing, digitalisering en innovatie.” LeadLogic is een toonaangevend digital marketing bureau uit Ermelo. Het team helpt klanten bij het opzetten en uitvoeren van een succesvolle digitale strategie.

Programma

Meerdere succesvolle ondernemers en marketeers vanuit het werkveld, zoals Erik Rothengatter (Walibi Holland), Paul Bernaert (Voetbal International) en Chris Mulder (Cruise Travel) krijgen het woord. Zij zullen zorgen voor een avond vol kennis, inspiratie, eye-openers en daarnaast handvatten geven voor de toepassing hiervan. Bovendien laten zij aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe digital marketing kan bijdragen aan structurele groei. Het uiteindelijke doel? Ondernemers en organisaties enthousiasmeren, inspireren en helpen groeien op het gebied van Digital Marketing.

Reserveren 

De toegang tot het evenement is gratis. Er zijn echter wel een beperkt aantal plaatsen, waardoor de organisatie adviseert op tijd een ticket te reserveren. Dit kan via https://www.0341digital.nl/ . Daar is eveneens het complete programma en meer informatie beschikbaar.