Win het aankoopbedrag terug bij roulettetafel

ERMELO – Intersport Ermelo is verhuisd naar een gloednieuw pand. Vrijdag openen ondernemers Wim en John Meijers de nieuwe winkel in de Stationsstraat 129 met een geheel nieuw, warm interieur.

Meijers zocht al een poosje naar een grotere winkel. ,,Die wens dateert al uit de tijd dat we de zaak in Putten hebben gesloten,” vertelt de jonge Ermelose ondernemer. ,,Niet alleen qua winkeloppervlakte. We hebben nu voor het eerst een volwaardig kantoor.” De nieuwe sportzaak is ingericht met een geheel nieuw concept. ,,Winkels waren voorheen vaak heel mannelijk en steriel, nu zie je een donker plafond, veel hout en andere etalagepoppen die veel meer dynamiek hebben.” Na enkele grote steden zijn de winkels in Nunspeet en Ermelo de eerste met deze nieuwe lijn.

Winkelformule

Intersport heeft meer dan 75 vestigingen in Nederland, onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5200 winkels in veertig landen. ,,Het is een sterke winkelformule,” vertelt Wim Meijers, die zelf een van de jongsten is in deze organisatie. ,,Maar ik loop nu al dertien jaar mee, we doen het gewoon goed en dat komt wel ergens vandaan.” Zijn visie doet er dus wel toe. Toch ziet hij wel veranderingen in de branche. ,,Merken bepalen vaak hoe het gaat.” Met dit nieuwe concept heeft Meijers meer mogelijkheden.

Beleving

De nieuwe winkel is vooral een beleving. ,,We kunnen nu 3D voetanalyses maken,” aldus Meijers. Dat is vooruitstrevend. ,,Was het tot voor kort een drukplaatanalyse, nu kunnen we met de 3D scan de ideale schoen goed adviseren.” Meijers onderstreept de kracht van een grote internationale winkelformule met de sterke lokale betrokkenheid. ,,Je moet het samen doen. Ik ben dan ook blij dat we deel blijven uitmaken van de ‘Raadhuispleinondernemers’. We hebben daar een fijne groep en kunnen dingen samen oppakken.” In de nieuwe sportwinkel is het mogelijk toe te kijken hoe sportkleding bedrukt wordt. ,,Die expetrise hadden we al, maar we kunnen dit nu in de winkel doen.”

Roulettetafel

Tijdens de opening kunnen klanten een gokje wagen aan de roulettetafel en zo het aankoopbedrag terugverdienen. Croupier Matthijs Jonkers legt graag uit hoe het spel gespeeld wordt. Ook zijn er vrijdag en zaterdag diverse openingsaanbiedingen.